Ons team

Het team van Van Lenning Notariaat bestaat naast notaris mr. Sylvia M. van Lenning uit kandidaat notarissen, klerken en ondersteunend personeel.

Als enige vrouwelijke notaris in de regio fungeert mr. Sylvia M. van Lenning als uw allround huisnotaris: van samenlevingscontract tot huwelijkse voorwaarden; van aankoop van uw (eerste) huis tot testamenten; van oprichting van uw B.V.  tot aankoop van beleggingspanden, etc. Ons kleurrijke team staat u graag te woord niet alleen in het Nederlands, maar ook  in het Engels, Duits en Afrikaans.

Daarnaast is Van Lenning Notariaat een van de grootste (executie)veilingkantoren in Nederland. Bovendien maakt zij zich er hard voor dat ook particulieren onroerend goed op de veiling kunnen kopen.

Uit passie voor het notarisvak verzorgt mr. Sylvia M. van Lenning tevens lezingen – als gast docent aan de open universiteit- over o.a. veilingen en etstate planning, tevens vaste columniste in het magazine AmstelveenZ.

De kandidaat-notarissen hebben ieder hun eigen specialisme en hebben daarvoor ook een specialistenopleiden zoals Grotius afgerond. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het beste advies én u wordt altijd geholpen door medewerkers met jarenlange ervaring.