• LEZING: Help, ik kan het niet meer zelf: Levenstestament en wat te doen bij overlijden?

  Geplaatst op 23 oktober 2014 door Sylvia in Algemeen.
   

  Een wandeling samen met u door uw leven om uw wensen nader te bekijken. Dogmatiek, inspiratie en praktische tips gaan bij Van Lenning notariaat hand in hand. Wat dient u te doen bij een overlijden? Notaris van Lenning zal u alle actuele in- en outs en voordelen over het erfrecht en belastingbesparing geven. Daarnaast is het een laagdrempelige lezing waarbij het ons doel is dat u duidelijk kunt beschikken over informatie die voor u van belang is.

  Met name is het levenstestament een waardevolle aanvulling en voorkomt bij handelingsonbekwaamheid de gang naar de kantonrechter. Het levenstestament is een ware uitkomst bij onverwacht dementeren of ziekte. Wie regelt dan alles conform uw wensen? Bijvoorbeeld het beheer van uw vermogen, voortzetting van uw bedrijf, medische wensen of verzorging. In een avond wordt u bijgepraat over de laatste stand van zaken en krijgt u tips om geld te besparen. Kortom een inspirerende avond die u niet mag missen en u veel kennis zal opleveren!

  Van Lenning notariaat nodigt u uit voor deze lezing waarbij bovenstaande onderwerpen aan de orde komen. Notaris mr. Sylvia M. van Lenning heeft ruime ervaring op het gebied van familierecht/estateplanning en advisering rondom het optimaal maken van uw testament waarbij u bereikt dat uw nabestaanden na uw overlijden geen of minder belasting hoeven te betalen. Zij is een expert op het gebied van familierecht en estateplanning en heeft ruime ervaring in het afwikkelen van nalatenschappen. Zij zal u tijdens de lezing informeren over uw rechten en plichten en u waardevolle handvatten aanreiken waar u misschien nog niet aan heeft gedacht. Tot slot zal er uiteraard genoeg tijd zijn voor het stellen van vragen of het plannen van (vrijblijvende) persoonlijke besprekingen.

  Donderdagavond 6 november 2014 van 1900 tot 2100 uur bent u van harte welkom voor deze inspirerende lezing op ons kantoor aan de Oranjebaan 13 te Amstelveen (vlakbij Ouderkerk aan de Amstel). Aanmelden voor deze lezing is gratis. U kunt een e-mail te sturen naar info@vanlenningnotariaat.nl of bellen met 020-4967676.

  Wil u hierbij aangeven met hoeveel personen u wenst te komen?